Зеленський розповів про презентацію Байдену плану перемоги. Сторони готують наступні кроки

Український президент Володимир Зеленський представив американському колезі Джо Байдену план перемоги України. Лідери скоординували позиції щодо ініціативи, й тепер готуються наступні кроки стосовно її реалізації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram президента Зеленського та сайт Білого дому.

За словами президента України, на зустрічі з Байденом були обговорені деталі "для посилення Плану". Крім того, додав Зеленський, сторони "скоординували наші позиції, погляди й підходи".

"Доручили нашим командам провести консультації щодо наступних кроків", – розповів глава Української держави.

Зеленський знову висловився про "неймовірну важливість рішучості" Штатів для перемоги України у відбитті широкомасштабної військової агресії з боку РФ. Та додав, що "ми глибоко цінуємо те, що Україна й Америка стояли пліч-о-пліч із перших митей російського вторгнення".

Своєю чергою у Білому домі заявили, що обидва президенти зустрівся сьогодні, щоб "обговорити підтримку США для України в її захисті від російської агресії".

"Президент Байден окреслив своє рішення збільшити безпекову допомогу США Україні, а президент Зеленський представив свій план досягнення перемоги над Росією", – йдеться в публікації прес-служби американського президента.

Як розповіли у Білому домі, обидва лідери обговорили дипломатичні, економічні та військові аспекти плану Зеленського.

Також президенти двох країни "доручили своїм командам провести інтенсивні консультації щодо наступних кроків".

Новина доповнюється…

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.