Завтра в Харкові проведуть ЛГБТ-марш. Центр міста перекриють

У Харкові в неділю, 12 вересня, запланований марш ЛГБТ-спільноти "Харків Прайд". Для проведення ходу центр міста перекриють.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

Колона пройде в центрі міста в період з 12:30 до 14:00

У цей час перекриють площу Свободи. Обмеження діятимуть на ділянці від вулиці Трінклера до проспекту Науки, а також по проспекту Науки на ділянці від площі Свободи до вулиці Отакара Яроша.

Як працюватиме транспорт: Трамваї по маршруту №12: не ходять. Тролейбуси за маршрутом №2: ЖК "пр.Перемоги" – вул. Перемоги – вул. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – вул. Дерев'янко – Білгородське шосе – вул. Академіка Проскури – ЖК "просп. Жуковського". Тролейбуси маршрутом №18: рух за маршрутом тролейбусів №12. Автобуси за маршрутом №217: Площа Конституції – вул.Університетська – узвіз Бурсацький – вул. Клочківська – вул. Перемоги – вул. Людвіга Свободи – РК "Лозовенька" (ТЦ "Метро"). Автобуси за маршрутом №245: вул.Целіноградська – вул. Лялі Вбиввовк – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – вул. Незалежності – розворот на перехресті з вул. Ромен Роллана – вул. Незалежності – узвіз Клочківський – далі за своїм основним маршрутом.

Нагадаємо, в Одесі в результаті зіткнень на ЛГБТ-марші в кінці липня 61 особу було притягнуто до відповідальності.