Є жертви та багато постраждалих. Гуменюк розповіла деталі атаки на Одесу та область

Сили ППО цієї ночі збили над Одеською областю 8 дронів-камікадзе типу "Шахед", а також дві ракети. Внаслідок атаки Росії троє осіб загинули, багато отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речницю Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Внаслідок падіння уламків спалахнула пожежа в одній з квартир, три людини загинуло. Наразі відомо, що 26 людей отримали різного роду травмування та пошкодження внаслідок вибухової хвилі. Серед них є двоє дітей і вагітна жінка", – заявила речниця.

Також Гуменюк повідомила, що по узбережжю Одеської області був завданий ракетний удар. За її словами, дві ракети окупантів знищили сили ППО, ще одна вдарила по узбережжю.

"Внаслідок розльоту уламків і вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки. Три людини отримали поранення", – додала вона.

Гуменюк закликала українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки ворог немає успіхів на фронті, тому буде атакувати тилові регіони.

Нічна атака

Росія в ніч на 10 червня вкотре атакувала Україну. Ворог випустив іранські дрони-камікадзе та ракети. Вибухи чули в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській областях.

В Одеській області через падіння уламків збитого дрона спалахнула пожежа у багатоповерхівці. Військові повідомили, що троє осіб загинули.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.