Вирішили закидати все тілами. Окупант поскаржився другу на ставлення командування (перехоплення)

Російський військовий з Донецького напрямку поскаржився у телефонній розмові з товаришем на своє командування. Він розповів, що воно ставиться до підлеглих, як до розхідного матеріалу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Головного управління розвідки МО України.

Він розповів, що командування намагається поповнити ряди окупантів за допомогою нещодавно мобілізованих росіян. Окрім цього він висловив обурення щодо кадрових перестановок у підрозділі.

"Узяли та розмолотили злагоджений підрозділ. Ну, в принципі те, чим вони й займалися, розмолотити повністю в мотлох бойові підрозділи", – сказав він.

За його словами, російське командування використовує солдат як м'ясо і планує закидати ними поле бою. У розмові він поскаржився, що росіяни самі ж намагаються розбити свої війська, однак він не розуміє навіщо це.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що у Луганській області окупаційна влада продовжує чинити тиск на місцеве населення. Зокрема, у населених пунктах Сватівського району загарбники відключили банкомати, зобов'язавши жителів отримувати соцвиплати з "рук".

Також раніше ми писали, що росіяни виплачують "пенсії" та інші "соцвиплати" на окупованих територіях України лише власникам паспортів РФ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.