Ви теж робите це неправильно все життя: як потрібно укладати сміттєвий пакет у відро

Майже кожного дня ми кладемо сміттєвий пакет у відро для відходів, не замислюючись над цим простим процесом. Але виявляється, більшість все життя робить це неправильно. Якої помилки припускаються багато людей, пояснила популярна блогерка, пише Today.

Ролик, який нещодавно виклала дівчина в Instagram, швидко став вірусним і отримав понад три мільйони переглядів. У ньому вона зазначила, що багато людей із різних країн кладуть пакет у відро для сміття навпаки та розповіла, як же варто робити це правильно.

За словами блогерки, спочатку необхідно взяти сміттєвий пакет та відкрити його. При цьому не треба намагатися повністю розправити поліетиленовий мішок, трусити його і набирати повітря. Слід просто надіти відкриту частину пакета на верхній край відра, як шапку. Далі опустити пакет на дно відра рукою, випускаючи повітря, щоб звільнити місце для відходів.

На перший погляд, такий спосіб укладання пакета не сильно відрізняється від того, до якого звикла більшість людей. Але у нього є дві важливі переваги.

По-перше, мішки для сміття в рулоні складені навиворіт, і якщо робити так, як каже дівчина, вони вивертатимуться на лицеву сторону.

По-друге, завдяки цьому способу вдасться уникнути гучного шарудіння пакета при розпрямленні, яке багатьох дратує.

Тож варто взяти метод блогерки на озброєння.

Джерело: 5692.com.ua