Ветеран “Кліпперс” відправив додолу оборонця і оформив геймвінер: момент дня в НБА

Хіт-парад найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив легкий форвард "Лос-Анджелес Кліпперс" Пол Джордж.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний YouTube-канал NBA.

33-річний американець вирішив долю протистояння з "Клівлендом". На останніх секундах поєдинку, коли рахунок був рівним, він фінтами розхитав Моблі та холоднокровно виконав переможний двоочковий.

Стараннями Джорджа "Кліпперс" відсвяткували домашню перемогу (120:118). Каліфорнійці закріпилися на 4-й сходинці Західної конференції НБА. Тим часом "Кавальєрс" ідуть п'ятими на Сході.

Хто такий Пол Джордж

Уродженець Каліфорнії, на студентському рівні виступав за "Фресно Стейт". Обраний "Індіаною" під десятим номером драфту НБА-2010.

У лавах "Пейсерс" провів 7 сезонів поспіль. Перед кампанією 2017/18 у рамках обміну опинився в "Оклахомі". Через два роки "Тандер" обміняли форварда в "Кліпперс". Восьмиразовий учасник Матчів усіх зірок. У складі збірної США став олімпійським чемпіоном Ріо.

Співведучий подкасту Podcast P with Paul George з актором Джекі Лонгом і давнім партнером по команді Далласом Разерфордом, куди в гості приходяь зірки асоціації на кшталт Гріна, ДеРозана, Таунса, Шенгюна та інших. Ще новачком підписав контракт із Nike.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.