Ваш особистий код до успіху й достатку: яке число здатне змінити вашу долю

За словами нумерологів, у кожної людини є число, яке можна вважати ключем до успіху, щастю і достатку. Цей код, який визначається за днем народження, наповнений особливою енергетикою і має сакральне значення. Яке число приноситиме удачу саме вам, розповідає 5692.com.ua.

Як вирахувати своє число талану та щастя

Для цього потрібно записати свою дату народження і скласти всі цифри, поки в сумі не залишиться одна цифра.

Приміром, якщо дата народження 25.03.1985, слід спочатку скласти числа 2+5+0+3+1+9+8+5=33, потім 3+3=6. Отже, для народжених в цю дату щасливим числом є 6.

Значення щасливих чисел від 1 до 9

Одиниця

Це число з потужною енергетикою. Людей з таким кодом завжди супроводжуватимуть щастя та удача, а біди та злидні обходитимуть. Вони дуже цілеспрямовані та рішучі, тому здатні досягти шаленого успіху в будь-яких сферах.

Двійка

Сила цієї цифри проявляється лише в партнерстві. Тому передусім людям з цим кодом потрібно відшукати собі надійного партнера, щоб удвох іти по життю. Люди-"двійки", відчуваючи підтримку, почуваються впевнено і можуть досягти колосальних успіхів.

Трійка

Люди із таким кодом щастя можуть створювати справжні шедеври. Вони мають неймовірний талант, творчі здібності, здатні втілювати креативні ідеї. Саме це допомагає їм отримати щастя та достаток.

Четвірка

Цих людей вирізняє стабільність, дисциплінованість та раціоналізм. Якщо вони спланують щось до найменших дрібниць, тоді обов'язково впораються навіть зі складним завданнями, досягнувши неабияких успіхів. Доля винагороджує їх матеріальним добробутом.

П'ятірка

Для людей із цим кодовим числом важливо займатися справою, яка приноситиме їм задоволення. Тому вони мають дослухалися до себе та своїх внутрішніх бажань та йти за своїм покликанням. У такому випадку їх все життя супроводжуватиме щастя та успіх.

Шістка

Це число приносить гроші й успіх, але для цього необхідно бути в гармонії з собою та світом. Застосувавши мудрий підхід до життя, ці люди здатні реалізувати свій потенціал у повній мірі та отримати все, що їм необхідно для щастя.

Сімка

Для цих людей важливо бути в постійному русі, навчанні та самореалізації. Вони не втомлюються підкорювати все нові й нові вершини, втілюючи свої плани. "Сімки" – це непереможні воїни, які самі з самі створюють свою долю і добувають своє щастя.

Вісімка

Особливість цих людей в тому, що їм доволі легко все вдається в житті, майже без жодних зусиль. Вони здатні досягати неймовірних висот у кар’єрі, матеріальній та любовній сфері. Але якщо "вісімки" почнуть зловживати своєю вдачею, то потік благополуччя може перекритися.

Дев'ятка

Дуже пощастило людям, які мають таке число успіху. Щоб використати енергетику "дев'ятки" на повну, потрібно іти за своїм покликанням, не відступаючи і не звертаючи з обраного шляху. Доля даруватиме багато шансів, які слід розпізнавати і використовувати.

Джерело: 5692.com.ua