В РФ перенесли навчання для офіцерського складу через великі втрати, – Генштаб

Через великі втрати особового складу у війні в Україні РФ перенесла навчання для офіцерського складу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генштабу ЗСУ.

Окупанти щоденно зазнають втрат у війні проти України. Внаслідок цього міністр оборони РФ переніс початок навчального процесу для офіцерського складу у деяких вищих військових навчальних закладах з 1 вересня на 1 грудня.

Також відзначається зменшення кількості особового складу у підрозділах, які пройшли навчання на полігонах. Що, ймовірно, пов’язано із постійною відправкою у райони ведення бойових дій малочисельних груп для поповнення втрат бойових підрозділів.

Раніше ми писали, що в армії РФ тотальна корупція. У Росії засудили начальника військового складу Чечні Івана Попова до 1,5 років позбавлення волі за розтрату. Він вкрав та перепродав боєприпасів та спеціального обмундирування на суму 153 тисячі доларів. На думку експертів ISW, таких випадків у армії РФ багато.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: [email protected].