В одному селі три локації боїв: Генштаб розповів, де зараз тривають найгарячіші зіткнення

Станом на сьогодні Покровський напрямок залишається однією з найгарячіших точок на фронті. Саме на цьому напрямку спостерігається найбільша інтенсивність бойових дій. За даними Генерального штабу Збройних Сил України, ворог не припиняє атак, а наші воїни героїчно відбивають спроби агресора покращити тактичне положення.

Артилерійські обстріли Чернігівщини та Сумщини

З території російської федерації продовжуються артилерійські обстріли населених пунктів Чернігівської та Сумської областей. Сьогодні ворожа артилерія обстріляла 10 населених пунктів, завдаючи шкоди мирному населенню та інфраструктурі.

Харківський напрямок

На Харківському напрямку відбулась спроба просування російських окупантів у районі села Стариця. Крім того, терористи продовжують бомбардування прикордонних населених пунктів на півночі Харківської області, завдаючи шкоди як військовим, так і цивільним об'єктам.

Куп’янський напрямок

На Куп’янському напрямку ворог розпочав атаки в районах Дружелюбівки і Невського. Кількість штурмових спроб окупантів зросла до чотирьох, що свідчить про активізацію бойових дій на цьому напрямку.

Сіверський напрямок

На Сіверському напрямку тривають бойові дії біля Роздолівки і Виїмки. Загальна кількість атак ворога за сьогодні склала шість.

Покровський напрямок – найгарячіше місце фронту

Покровський напрямок залишається найгарячішим місцем фронту. В одному селі тривають бої відразу на трьох локаціях, що робить цю точку особливо складною для оборони. За сьогодні ворог здійснив 13 спроб покращити своє тактичне положення, з яких сім уже відбиті українськими військовими.

Бої в районі села Сокіл

Особливо важкі бої тривають в районі села Сокіл Донецької області. Тут агресор підтримує високу інтенсивність атак, намагаючись витіснити українські підрозділи із займаних позицій.

Курахівський напрямок

На Курахівському напрямку Сили оборони протягом доби відбили вже п’ять ворожих атак. Одне з бойових зіткнень триває у районі Красногорівки, де окупанти намагаються витіснити українські підрозділи із займаних позицій.

Времівський напрямок

На Времівському напрямку ворог двічі вдавався до атакувальних дій і продовжує спроби просування у напрямку Старомайорського. Наші військові успішно відбили атаки, завдаючи значних втрат ворогу.

Втрати окупантів

З початку повномасштабного вторгнення росія втратила вже понад 509 тисяч солдатів та тисячі одиниць військової техніки. Лише за останню добу українські військові знищили 1080 російських солдатів.

Джерело: 5692.com.ua