В Одеській облраді більше немає фракції ОПЗЖ

Депутатська фракція "Опозиційна платформа – За життя" в Одеській обласній раді припинила своє існування. Відповідний документ підписали всі 24 її члени.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Одеської обласної ради.

"На виконання указу президента України від 19.02.2022 року №153/2022 "Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій», фракція "Опозиційна платформа – За життя" в Одеській обласній раді прийняла рішення про припинення своєї діяльності", – йдеться в повідомленні.

Вказано, що 18 депутатів увійшли до новоствореної депутатської групи "Наш дім Україна", її головою став Князь Хачатрян, заступником голови – Костянтин Дядіністов.

Фото: Одеській облраді більше немає фракції ОПЗЖ (facebook.com/odesa.regional.council)

Нагадаємо, нещодавно п'ять народних депутатів Ради вийшли зі складу фракції "Опозиційна платформа – За життя". Також один із нардепів вийшов з партії "Батьківщина".

Також стало відомо, що місто Херсон та Вінницька обласна рада позбулися "ОПЗЖ". Фракція прийняла рішення про саморозпуск.

Росія повномасштабно вторглася в Україну 24 лютого. Війна триває вже 31-й день. Про те, що відбувається прямо зараз, читайте в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові і важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.