В Кам’янському стартував байкер-фест: фото

20 липня на майдані Калнишевського зібрались байкери з усієї України – Канева, Запоріжжя і Кам’янського. Саме сьогодні стартував байкер-фест Gorka. На центральний майдан міста з’їхались сталеві коні на всі смаки – як класика родом з 60-х, так і надсучасні потужні байки.

На відкриття фесту завітала навіть “Волга”, тюнінгована всіма можливими і неможливими пристроями. Зліт байкерів очікувано зацікавив багатьох кам’янчан – містяни спілкувались з байкерами та фотографувались поряд з найоригінальнішими мотоциклами. Та й самі власники сталевих коней були одягнуті у форму власних клубів та мали незліченні шеврони та символіку байкерів з усього світу

Такий фест у Кам’янському проводиться вже втретє і за традицією його відкривали вихованки танцювальних клубів міста. До фестивалю також долучився міський голова, який і сам має та катається на сталевому коні.

Мотоцикл – це, передусім, відчуття свободи, – пояснив своє захоплення Андрій Білоусов.

Власне, очільник Кам’янського близько товаришує з байкериським рухом та був одним із співорганізаторів Gorк-и. За словами президента байкерського руху України Жоржа Леона Попова Андрій Білоусов – їх однодумець.

Презентували своїх сталевих коней і учасники кам’янського клубу Sinners. Окрім Кам’янського, вони також представлені в інших містах України – Кривому Розі, Черкасах. Втім зазначають, лише катанням на мотоциклах їх діяльність не обмежується.

В Кам’янському наш клуб зайняв досить активну соціальну позицію. Ми влаштовуємо для дітей свято в дитбудинках, робимо мотопробіги, мандри, – розповідає член клубу Sinners в Кам’янському Андрій.

Після урочистого відкриття фестивалю Gorka колонна мотоциклістів на чолі с міським головою Андрієм Білоусовим об’їхала центральні вулиці міста та вирушила на базу відпочинку “Лазурне”, що у Єлизаветівці. Там 20-21 липня буде рок-концерт наживо, нічний кінозал та видовищні виступи байкерів. Тих же, хто не має мотоцикла безкоштовно відвіз міський автобус, який також повертатиметься до міста вночі.