В Камʼянському провели нараду з приводу організації суспільно-корисних робіт

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Колісніченко 2 березня провела нараду по організації суспільно-корисних робіт в м.Кам’янському.

До наради були запрошені представники Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Кам’янської районної ради, керівники відділів та департаментів міської ради.

Кам’янська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості представила презентацію на тему: «Суспільно-корисні роботи в умовах воєнного стану».

Світлана Колісніченко підкреслила важливість організації даних видів робіт, які надають додаткову можливість залучення до суспільно-корисних та оплачуваних робіт населення, створення нових робочих місць та наповнення бюджету  міста в умовах воєнного часу.

За результатами проведеної наради до Кам’янської районної військової адміністрації буде направлено листа з переліком підприємств міста-виконавців суспільно-корисних робіт. Оплата робіт буде проводитися за рахунок коштів фонду загальнодержавного соціального страхування на випадок безробіття (ФЗДССВБ).