Унікальний ЗАЗ на базі Porsche оцінили в 50 тис доларів: “гібрид” вражає своїми характеристиками

Нещодавно у міжнародних ЗМІ висвітлили незвичайний ЗАЗ-968 "Запорожець" – авто, створене на базі Porsche Boxster S. "Гібридний" автомобіль, який оцінили в 50 000 доларів, нікого не може залишити байдужим. Він вражає своєю самобутністю і технічними характеристиками, що перейшли від висококласного донорського авто.

Дивовижний "Запорожець" отримав хорошу керованість, комфортну підвіску і динамічні характеристики німецького спорткара Porsche Boxter S (вироблявся між 1998 і 2006 роками). Гібрид має ідентичний 6-циліндровий 3,2-літровий двигун, що генерує вражаючі 250 кінських сил.

Також цей силач, поєднаний з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, може похвалитися такою ж механікою, як і його донорський автомобіль.

Унікальна модифікація забезпечує виняткову керованість, зберігаючи стабільність навіть на швидкості 180 км на годину, що можливо завдяки вдосконаленій пружинній підвісці McPherson та стабілізаторам поперечної стійкості.

Автомобіль-гібрид демонструє неймовірну потужність та маневреність на дорозі, розганяючись зі старту до 100 км/год всього за 6 секунд. Максимальна швидкість красеня – 260 км/год.

Джерело: 5692.com.ua