У Росії раптово помер голова ради директорів “Лукойлу”

У Росії раптово помер голова ради директорів "Лукойлу" Володимир Некрасов. Попередня причина смерті – гостра серцева недостатність.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на на прес-службу "Лукойлу".

За даними росЗМІ, Некрасова знайшли мертвим у нього вдома – у Срібному Бору. У нафтогазовій галузі Некрасов пропрацював понад 50 років та отримав за це відзнаки від країни-терористки. Пройшовши шлях від слюсаря-ремонтника до гендиректора "Лукойл-Західний Сибір".

У різні часи він обіймав такі посади: першого віце-президента компанії, радника президента компанії, голови ради директорів.

Варто зауважити, що у Росії звернули увагу на факт того, що смерть Некрасова стала 17-ю серед великих російських топменеджерів та 10-ю серед топменеджерів паливно-енергетичних та тісно пов'язаних з ними компаній від початку 2022 року.

Раптові смерті відомих людей у Росії

Нещодавно у Росії раптово помер глава "ІКС Холдингу" Антон Черепенніков, що співпрацював з ФСБ та був включений до списку санкцій США.

Ще у червні знайшли мертвим одного із творців першої радянської двоступеневої термоядерної бомби РДС-37 Григорія Клінішева.

Нагадаємо, 16 серпня стало відомо про загибель генерал-полковника Геннадія Жидка, який у травні-липні 2022 року командував усіма окупаційними угрупованнями в Україні. Російські пропагандисти повідомляють, що він помер унаслідок "хвороби".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.