У Києві чути сильні вибухи

В ніч на 18 жовтня у Києві вдруге чути сильні вибухи. В столиці продовжується тривога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власного кореспондента.

Вибухи пролунали приблизно о 02:04. Що стало їх причиною, наразі офіційної інформації немає. За неофіційною інформацією, у передмісті працює ППО.

Наразі відомо лише про роботу сил ППО в регіоні, про що розповіли у Київській обласній військовій адміністрації (КОВА) в момент вибухів у Києві. Також там наголосили, щоб люди не фотографували та не знімали на відео роботу військових, збиття повітряних цілей або ж їхнього падіння.

Зазначимо, що близько години тому у Києві також було чути звуки вибухів. Тоді в столиці сили ППО працювали по ворожих дронах, які вкотре запустили росіяни.

Де оголосили тривогу

Станом на 02:07 повітряну тривогу оголосили майже по всій території України. Сигнал пов'язаний саме з БпЛА російських загарбників.

Нагадаємо, що в ніч на 17 жовтня російські окупанти запустили по Україні 56 безпілотників і завдали удару керованою авіаційною ракетною Х-59 з території Курської області.

Силам ППО вдалося збити 22 ворожих дрони, ще 27 було локально втрачено внаслідок протидії РЕБ, і ще два безпілотники вийшли з повітряного простору України в напрямку Білорусі.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що загалом було зафіксовано 5 влучань ворога. Вони припали на об'єкти інфраструктури в прифронтових областях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.