У Кам’янському відремонтують три найбільші лікарні

Кам’янське виграло гранти на ремонт трьох найбільших лікарень нашого міста – № 7, 8 та 9. Роботи фінансуються за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Програми з відновлення України. Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

Сьогодні мер перевірив початок робіт в медичних закладах. Цього року в лікарні № 9 буде відремонтовано та утеплено покрівлю, операційний блок на сьомому поверсі та відділення гінекології і травматології на п’ятому поверсі. В лікарні швидкої медичної допомоги (№ 8) передбачений ремонт та утеплення покрівлі, ремонт лікувальних відділень на п’ятому та шостому поверхах.

Загалом проєкт розрахований на два роки та передбачає ремонти всіх відділень в цих лікарнях, які на даний час залишилися не відремонтованими, утеплення фасадів та благоустрій прилеглих територій.

Також сьогодні розпочато ремонт другого поверху в будівлі поліклінічного відділення лікарні № 7 на вулиці Сергія Слісаренка, 3-Е. Роботи виконуються в межах проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – УФСІ VІІІ» за фінансової підтримки Уряду Німеччини через банк розвитку KfW.

Амбулаторія обслуговує майже 13 тисяч мешканців. Більша частина з них – діти, жінки та вимушені переселенці. За 50 років експлуатації будівля жодного разу не ремонтувалась. Завершити ремонт планують навесні 2025 року.

Дякую нашим міжнародним партнерам за підтримку міста в такий складний час, а також Групі Метінвест та підприємству «КАМЕТ-СТАЛЬ», які надали необхідне співфінансування в рамках підписаного раніше меморандуму про співпрацю.

Спільними зусиллями робимо внесок у розвиток медичної галузі нашого міста, – наголосив Андрій Білоусов.

Джерело: 5692.com.ua