У Кам’янському пройшов Чемпіонат Дніпропетровщини з шашок-100: які результати

Протягом трьох днів проходили змагання на базі ліцею № 40. Вони зібрали майже 30 спортсменів з Камʼянського та Дніпра. Чемпіоном області серед чоловіків став майстер спорту Микола Прокопенко, серед жінок – гросмейстер Олена Коротка.

В турнірі серед чоловіків зі старту лідерство захопив майстер спорту Микола Прокопенко з Дніпра. У перших чотирьох турах він набрав максимум очок – 8 з 8. Далі зіграли нічию з лідером майстра спорту Андрієм Блохою (тр. І. Губарєв) у 5-му турі, а у 6-му турі перемогу отримав першорозрядник Андрій Махонін (тр. О. Коротка). Доля чемпіонства мала вирішуватися в останньому, 7-му турі. В останньому турі перемогу отримав дніпрянин. 

Друге місце виборов майстер спорту Олександр Шнейдер (тр. І. Губарєв). Андрій Блоха посів третю позицію.

Першорозрядниця Марія Діденко (тр. І. Губарєв) зіграла внічию з досвідченою майстринею своєї справи Вірою Попругою (тр. А. Панченко).

Доля чемпіонського титулу та призових місць розігрувалася у 4-му турі. Спортсменка з Дніпропетровщини, чемпіонка світу, гросмейстер Олена Коротка зійшлася в поєдинку з цьогорічною чемпіонкою Європи серед молоді, майстром спорту Вірою Попругою. Перемогу за тур до фінішу виборола гросмейстер О. Коротка. 

Результати змагань. Чоловіки:

  1. Прокопенко Микола    (мс, м. Дніпро, ДЮСШ №9) – 11 з 14 очок
  2. Шнейдер Олександр    (мс, м. Кам’янське, ДЮСШ №2) – 10
  3. Блоха Андрій (мс, м. Кам’янське, ДЮСШ №2) – 10

Результати змагань. Жінки: 

  1. Коротка Олена (гр., м. Кам’янське) – 10 з 10 очок
  2. Попруга Віра (мс, м. Дніпро, ДЮСШ №9) – 7
  3. Губарєва Анастасія (1 розряд, м. Кам’янське, ДЮСШ № 2) – 5.