У Кам’янському пройшло чергове засідання сесії міської ради

31 травня у Кам'янському провели чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені 138 основних та 3 додаткових питання.

Затвердили звіт про виконання міського бюджету у І кварталі та внесла зміни до бюджету на 2024 рік. Так, доходи бюджету склали 705 852,6 тис.грн, витрати – 691 400,0 тис.грн.

Внесли зміни до Програми соціального захисту населення міської ради, які зокрема передбачають перерозподіл коштів субвенції з обласного бюджету та виділення коштів з міського бюджету на ремонт приміщення Центру підтримки захисників та членів їх родин.

Внесли зміни до програми матеріально-технічної підтримки Сил оборони, які передбачають надання допомоги одній із військових частин.

Прийняли рішення про припинення діяльності закладів дошкільної освіти №8 «Теремок» та №39 «Ромашка», оскільки упродовж останніх років заклади не здійснюють освітньої діяльності та не мають в черзі дітей на зарахування. Приміщення закладів тимчасово будуть використані під інші нагальні потреби. У разі необхідності вони будуть повернені під заклади дошкільної освіти.

Погодили перейменування залізничної станції «Правда» на залізничну станцію «Провідна». Із відповідним клопотанням до міської ради звернулася регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Затвердженими змінами до програми розвитку цивільного захисту населення передбачається виділення додаткових коштів на облаштування захисних споруд.

Міська рада надала згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність громади гуртожитку за адресою: вул. Української Добровольчої Армії, 53, який перебуває у власності ПрАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ».

Також було розглянуто земельні питання, внесено зміни до низки міських програм та програм розвитку комунальних підприємств тощо.

Дякую депутатському корпусу за роботу. Працюємо та віримо в Перемогу, – зазначив Андрій Білоусов.

Джерело: 5692.com.ua