У Кам’янському обговорили питання співпраці бізнесу та держустанов

Напередодні Дня підприємця, який відзначається в Україні в першу неділю вересня,  відбулося перше з початку повномасштабної війни засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Кам’янському.

У заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування та підприємницької спільноти Кам’янської міської територіальної громади.

Метою зустрічі було обговорення можливостей кожної зі сторін щодо забезпечення партнерських відносин та системи комунікації бізнесу і влади, сприяння розвитку підприємництва, наявності грантових пропозицій щодо можливостей для малого та середнього бізнесу в умовах воєнного стану, а також спілкування у форматі живого діалогу щодо актуальних питань, які виникають у підприємницькому середовищі.

Усі учасники долучились до дискусії де обговорювали проблемні питання ведення бізнесу, механізми співпраці між представниками бізнесу, органами влади та державними установами.

Обговоривши основні проблеми розвитку підприємництва, учасники координаційної ради прийшли до єдиної думки, що розвиток малого та середнього бізнесу – це індикатор успішності економічної політики, а створення необхідних умов для ритмічного розвитку цього сегменту підприємництва – об’єктивна вимога часу.