У Камʼянському ремонтують дороги

З настанням сприятливих погодних умов у Кам‘янському стартував масштабний весняний благоустрій. До роботи залучені усі комунальники. Виконання робіт контролює особисто мер. Основний обсяг планують виконати до великодніх свят.

Один із основних напрямів щорічних весняних робіт у Кам’янському – ремонт доріг. У місті вже працює стаціонарний асфальтобетонний завод, що дозволяє оперативно вести роботи на різних локаціях, у першу чергу на дорогах, де рухається громадський транспорт. За словами директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дмитра Губського, наразі тривають роботи з ямкового ремонту дорожнього покриття, а також прибирається бруд та залишки посипальної суміші з узбіч доріг.

Займаються комунальники і зливовими каналізаціями, щоб перші весняні дощі не впливали на безпеку руху. Дмитро Губський зазначив, що комунальники проводять роботи з очищення зливових камер, колекторів, встановлюють нові решітки.

Від початку війни транспорту на дорогах Кам’янського побільшало: додалися автівки переселенців. А зараз також чимало автомобілістів повертаються за кермо після зимової перерви. Тож весняний ямковий ремонт має зробити рух безпечнішим.