У Дніпрі директор театру побив актора, який приїхав на гастролі: коментар мера міста

17 січня близько 13:30 актори Чернігівського обласного академічного театру імені Т. Шевченка приїхали до Дніпропетровського академічного театру опери та балету на гастролі.

Акторський автобус став біля театру, оскільки внутрішнє подвір'я надто маленьке і габаритний транспорт туди не поміщається.

У момент, коли з автобуса вивантажували костюми, поруч із ним припаркувався автомобіль Volkswagen із директором театру Пінчуком Костянтином. Він разом зі своїм попутником у грубій формі вимагав відігнати автобус і припинити процес вивантаження. Про це повідомив Чернігівський театр у Facebook.

Потім, коли вимоги не були виконані, Пінчук у грубій формі з повторним проханням звернувся вже особисто до актора Чернігівського театру Миколи Лемешка. Він, своєю чергою, пояснив, що це неможливо, оскільки автобус заблокований іншими автомобілями.

За таку відповідь Костянтин Пінчук завдав акторові удару по обличчю.

На місце події викликали наряд Національної поліції, яка, своєю чергою, жодним чином не відреагувала на погрози, які продовжувалися на адресу театральної трупи, навіть під час взяття свідчень свідків.

За фактом побиття Миколи Лемешка триває розслідування.

Цей інцидент у коментарях до посту в соцмережах прокоментував і мер Дніпра Борис Філатов. На запитання городянки про те, чи продемонструє він якусь реакцію, Філатов відповів у вже звичній манері:

Джерело: 5692.com.ua