Транспортний колапс. У Києві масштабне перекриття доріг і затори: повний список вулиць

Через другу репетицію військового параду в Києві знову транспортний колапс. Перекрито дороги в центральній частині міста та під'їзди до неї.

РБК-Україна наводить список перекритих вулиць.

Зазначимо, рух перекривається, оскільки цими дорогами рухається військова техніка, яка візьме участь у параді до 30-річчя незалежності України.

Фото: перекритий Київ (google.com/maps)

Загальна схема перекритих доріг виглядає наступним чином:

З 15:30 до 18:00 перекрито:

вул. Академіка Туполєва проспект Перемоги вул. Маршала Рибалка вул. В'ячеслава Чорновола вул. Старовокзальна вул. Жилянська вул. Антоновича

З 15:30 до 01:15 перекривають:

вул. Велика Васильківська (на ділянці від Либідської площі до вул. Хрещатик) вул. Хрещатик, вул. Михайлівська (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) вул. Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської пл. до Кріпосного пров.) Петровська Алея Паркова дорога Володимирський узвіз Боричів узвіз вул. Набережно-Хрещатицька (від Боричевого узвозу по зустрічній смузі до Нижнього Валу) Набережне шосе (від Дніпровського узвозу до вул.Набережно-Хрещатицької)

З 19:00 до 01:15 обмежать рух на:

вул. Нижній Вал вул. Глибочицька Глибочицький проїзд вул. В'ячеслава Чорновола проспект Перемоги вул. Старовокзальна вул. Жилянська вул. Антоновича