Росіяни обстріляли супермаркет у Костянтинівці, є поранені

Сьогодні, 9 серпня, російські окупанти завдали удару по супермаркету "Екомаркет" Костянтинівки Донецької області. На місці виникла сильна пожежа, є поранені.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал голови Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадима Філашкіна.

За словами Філашкіна, терористи атакували Костянтинівку зі ствольної артилерії. Наразі відомо про щонайменше 7 постраждалих, один з яких перебуває у важкому стані.

Наразі на місці працює поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби.

Фото: росіяни обстріляли супермаркет у Костянтинівці, є поранені (t.me/VadymFilashkin)

Як пишуть місцеві Telegram-канали, удар було завдано близько о 11:00.

"Війна з цивільними – це все, що вони вміють. Росія має відчути сповна розплату за все, що вона робить", – написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак, коментуючи удар по супермаркету.

Обстріл України у ніч на 9 серпня

У ніч на 9 серпня ворог вкотре атакував територію України. Цього разу росіяни запустили 27 ударних безпілотників типу Shahed із району Приморсько-Ахтарськ Російської Федерації.

До відбиття атаки були залучені мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи й засоби РЕБ Повітряних сил Збройних сил України (ЗСУ). Протиповітряній обороні (ППО) вдалось знищити усі 27 БпЛА у Київській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Херсонській та низці інших областей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.