Росіяни сказилися: накрили мінометним вогнем Сумську область та своє селище, – ОВА

Російські війська з ранку накривають масованим мінометним вогнем прикордонні населені пункти Сумської області. І обстріляли своє селище.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram начальника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького.

За його словами, сьогодні після 09:00 з території Росії був відкритий мінометний вогонь. Зафіксовано близько 4 ударів по Великописарівській громаді.

"Після 14 години росіяни немов сказилися: зі свого боку відкрили вогонь з мінометів по території Шалигінської громади громади. Близько 30 прильотів. Продовжився мінометний вогонь по території Великописарівської громади, 10 прильотів. А перед тим ворожий БПЛА скинув саморобний вибуховий пристрій", – зазначив Живицький.

Він також додав, що росіяни сьогодні вдарили і по своїй території – обстріляли селище Тьоткіно в Курській області, де пошкоджено будинки, залізницю і завод.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українська армія відкинула кораблі Чорноморського флоту Росії більш ніж на 100 кілометрів від берега.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.