Російська ракета залетіла на територію Польщі під час удару по Україні

Російська ракета залетіла на територію Польщі під час удару по Україні. Через це там підняли в небо авіацію, зокрема авіацію НАТО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міноборони Польщі.

"24 березня о 4.23 відбулося порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих ракет, запущених цієї ночі дальнею авіацією РФ. Об'єктами ударів стали міста на заході України", – йдеться у повідомленні.

За даними польських військових, об'єкт увійшов до польського простору в районі міста Осердув (Люблінське воєводство) і залишався там 39 секунд.

"Протягом усього польоту його спостерігали військові радіолокаційні системи. Сьогодні ввечері було запущено всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі. Серед іншого було задіяно польську та союзну авіацію", – уточнили у відомстві.

У Польщі зазначили, що на постійній основі стежить за ситуацією на території України і завжди готова забезпечити безпеку польського повітряного простору.

Ракета РФ увійшла до простору Польщі в районі міста Осердув (t.me/Bratchuk_Sergey)

Обстріл України 24 березня

Російські війська влаштували черговий удар по Україні 24 березня, використавши як дрони, так і ракети. Зокрема, під ударом був Київ, в області працювала ППО. На даний момент відомо про атаку на Кривий Ріг, де без опалення залишилося 76 тисяч людей та Львівську область, де окупанти атакували об'єкт критичної інфраструктури.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.