Окупанти скинули 250-кілограмову бомбу на будинок у Слов’янську: кадри наслідків

Російські війська у неділю, 22 вересня, скинули на місто Слов'янськ Донецької області авіабомбу вагою 250 кг. Внаслідок атаки є постраждалі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру у Telegram.

Сьогодні об 11:50 окупанти скинули на Слов'янськ ФАБ-250 з УМПК. Під удар ворожих військ потрапив приватний сектор.

Бомба вдарила по одному з будинків. З-під завалів будинку рятувальники деблокували жінку. Також тілесні ушкодження отримали двоє її сусідок 53 і 54 років. Потерпілих доставлено до лікарні для надання невідкладної допомоги.

Як уточнив начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях, у Слов'янську були атаковані мікрорайон Черевківка і Словкурорт. Внаслідок атаки були зруйновані та пошкоджені приватні будинки.

За фактом порушення російськими військами законів та звичаїв війни відкрита кримінальна справа (ч. 1 ст. 438 КК України).

Фото: окупанти вдарили по Слов'янську (t.me/Donetsk_obl_prokuratura)

Нічна атака ворога

В ніч на 22 вересня російські окупанти випустили по Україні дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 80 ударних безпілотників. Сили протиповітряної оборони знищили 71 "Шахед", ще шість безпілотників внаслідок протидії РЕБ локаційно втрачені.

ППО працювала у Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Херсонській та Миколаївській областях.

У Хмельницькій області внаслідок ворожої атаки пошкоджено житлову будівлю. У Полтавській області росіяни дроном атакували енергетичну інфраструктуру.

Також вночі війська РФ скинули авіабомби на Харків. Була пошкоджена багатоповерхівка, понад 20 осіб постраждали.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.