Названо ймовірні причини ДТП під Черніговом

Правоохоронці назвали ймовірні причини смертельної ДТП за участі вантажівки та маршрутки, що сталася сьогодні в Чернігівській області. Припускається, що аварію могли спричинити несприятливі погодні умови, дорожнє покриття та технічний стан автобуса.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника Чернігівської обласної прокуратури Сергія Василину.

"Один із ймовірних факторів, що могли спричинити аварію – погодні умови. Але вже є питання до стану дорожнього покриття і служб, які повинні обслуговувати дорогу. А також до технічного стану автобуса. Все це, а також інші обставини і причини аварії, будуть досліджені в ході розслідування", – написав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Чернігівській області внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки загинуло 13 людей, ще сім отримали травми.

Додамо, внаслідок ДТП на дорозі Чернігів-Мена поблизу села Брусилів ввели тимчасове обмеження руху. В "Укравтодорі" розповіли, як об'їхати.

Зазначимо, що поліція вже відкрила справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей).