Названо 3 імені, які наділяють своїх власниць вічною молодістю і красою: старість обходить їх стороною

Фахівці назвали жіночі імена, які наділяють своїх власниць потужною енергетикою. Завдяки цьому вони надовго зберігають молодий вигляд, до глибокої старості залишаються прекрасними. Жінкам з якими іменами роки йдуть лише на користь, пише 5692.com.ua.

Олена

Це ім'я означає "сонячне світло", "вогняна". Воно одночасно наділяє жінку неймовірним життєвим потенціалом, харизмою та силою, а також добротою і милосердям. Ці жінки не втрачають активності ні в 40, ні в 50, ні в 60 років, старість їх просто минає.

Олени притягують до себе увагу оточуючих, бо це ім’я несе в собі символ сонця, світла й тепла.

Світлана

Значення цього імені – "світла", "чиста", "промениста". Воно зберігає в собі потужну енергетику, яка передається власниці імені. Ці жінки вражають своєю силою, сміливістю, енергійністю, а також неймовірною привабливістю і сексуальністю. Світлани ніколи не сидять на місці, вони завжди у русі та сповнені бадьорості, чим заряджають і оточуючих.

Названі цим іменем жінки зберігають свою красу і молодість до зрілого віку і протягом усього життя не мають відбою від шанувальників.

Ірина

У перекладі це ім'я означає "світла". Дійсно, ці жінки немов випромінюють теплі та яскраві промені, тому в компанії вони завжди привертають до себе всю увагу. Вони мають витончені манери, гарну зовнішність, здатні зберігати спокій та врівноваженість за будь-яких обставин. Це ім'я наділяє особливою енергетикою і оберігає жінок від різких змін та негараздів. Тому Ірини залишаються молодими навіть у зрілому віці.

Скільки б не було років жінці з цим іменем, вона буде завжди оточена увагою та любов’ю протилежної статі, оскільки заворожує своєю чарівністю та спокійною красою.

Джерело: 5692.com.ua