Наступ росіян углиб України: коментар глави ДніпроОВА

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук прокоментував інформацію про наступ росіян углиб України, якщо їм вдасться вийти на кордони Донецької області.

Не так давно в мережі розлетілося інтерв'ю командира 92-ї бригади Павла Федосенка, в якому він припустив захоплення Часового Яру і вихід окупантів на кордон області. За його словами, у такому разі в раз зросте загроза Дніпру, Кривому Рогу, Кам'янському та іншим містам.

Ці слова і новини прокоментував глава ДніпроОВА Микола Лукашук. Він стверджує, що довіряти необхідно тільки військово-політичному керівництву, адже подібні заяви несуть великі ризики і паніку серед громадян.

"Різні припущення про можливе захоплення росіянами тих чи інших населених пунктів і подальший розвиток подій несуть великі ризики. Інформація – теж зброя", – сказав Лукашук.

До того ж він додав:

Ситуація на фронті дуже важка, всі це розуміють. Наші військові стоять горою за кожен сантиметр землі і проливають за неї свою кров. Десять років війни, третій рік – повномасштабки. Зверніть увагу: а бої йдуть за 20 км від окупованого росіянами Донецька. А буде більше зброї від партнерів – буде більше успіхів наших захисників на фронті і менше ініціативи у російських окупантів. І бої будуть уже за звільнення Донецька. А поки що ставтеся до поширення будь-якої інформації максимально серйозно і вірте в наші Сили Оборони України.

Джерело: 5692.com.ua