На Україну насуваються дощі: синоптики дали прогноз на завтра

Погода в Україні у вівторок, 2 квітня, очікується дощовою. При цьому температура повітря прогріється до +28.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис "Укргідрометцентру" в Facebook.

За прогнозом синоптиків, завтра очікується мінлива хмарність.

Вночі в Карпатах та на Закарпатті, а вдень в західних областях очікуються помірні дощі. При цьому в більшості північних областей прогнозують невеликі короткочасні дощі, окремі грози, на решті території без опадів.

Вітер переважно південний, 7-12 м/с, вночі в західних областях, вдень в Україні, крім сходу, пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +9 +14 градусів, а на сході та південному сході країни +6 +11. При цьому вдень температура повітря прогріється до +20 +25 градусів, а в Криму до +28. На Закарпатті, Прикарпатті та узбережжі морів очікується +13 +18 градусів.

Крім того, синоптики заявили, що найближчими днями, у зв'язку з переміщенням атмосферного фронту з короткочасними дощами із заходу на схід країни, повітряна маса з сахарським пилом зміститься східніше за межі України – повітря стане чистим.


Погода у квітні 2024 в Україні

Як розповідав синоптик Володимир Деркач, на початку квітня до України повернеться тепло, а небо буде ясним.

Загалом погода весною 2024 в Україні буде теплою та вологою. Очікуються періоди потепління, але буде багато дощів. Також можливий мокрий сніг та заморозки.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.