На Дніпропетровщині пропонують позбавити громадянства братів Дубинських, яких як злочинців розшукує FBI

В той час, як США в обмін на військову допомогу очікують від України дієвих реформ та боротьби з корупцією, на Дніпропетровщині розшукувані FBI злочинці продовжують отримувати бюджетні кошти на пов’язані з ними фірми, утримуючи на посадах в комунальних підприємствах критичної інфраструктури своїх людей.

Йдеться про Володимира та Леоніда Дубинських, які неодноразово фігурували в публікаціях ЗМІ. Про гучні розслідування щодо діяльності ТОВ «Будінвест Інжиніринг» та ТОВ «Бромтерм», зв’язок колишнього губернатора з Дубинськими вже чула вся Україна. І все це може бути лише верхівкою айсберга діяльності братів: адже існує i низка фірм, на які (поки що) чомусь не звернули увагу.

Чи можлива екстрадиція останніх (враховуючи складнощі з цими процесами в Україні) в руки правоохоронців Сполучених Штатів Америки? Цілком. Але для цього потрібно, щоб злочинці залишились без громадянства, яке вони використовують, щоб сховатися від американської Феміди у своєму особняку в селі Орлівщина Новомосковського району (який збудовано на місці «віджатого» дитячого оздоровчого табору ім. Валентини Терешкової).

Як повідомляли раніше, враховуючи деструктивну діяльність останніх у нашому місті, депутатський корпус КМР планує затвердити на сесії міськради офіційне звернення, яке буде скеровано до Посольства США в Україні, Президента, СБУ, НАБУ та Генерального прокурора. Серед іншого в ньому буде звернено увагу на необхідність екстрадиції міжнародних злочинців (яких розшукує FBI) – братів Дубинських, котрі переховуються на території України від покарання за злочини, скоєні ними на території США.

На сьогодні редакції стало відомо, що у процесі жвавих обговорень юридичних моментів щодо звернення також було вирішено порушити питання про необхідність позбавлення братів Дубинських громадянства України, яке вони використовують, щоб уникнути екстрадиції та покарання за свої злочини в США.

До речі, якщо ви маєте будь-яку інформацію стосовно Володимира та Леоніда Дубинських або про їхнє місцезнаходження, про це можна офіційно повідомити FBI, використовуючи форму на їхньому сайті, або звернувшись до найближчого посольства чи консульства США.

Джерело: 5692.com.ua