“МЮ” і “Рома” продовжили гольову перестрілку. У фінал ЛЄ пройшли “червоні дияволи”

"Манчестер Юнайтед" програв "Ромі" в матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи – 2:3. За сумою двох матчів манкуніанці впевнено пройшли у фінал – 8:5.

Детальніше про матч – в матеріалі РБК-Україна.

У цьому матчі перед "Ромою" стояло завдання з неможливих – потрібно було забивати мінімум чотири голи у ворота "МЮ". Але мабуть римляни думками були вже в міжсезоння, де на команду чекає перебудова. На тижні керівництво "вовків" оголосило про укладення контракту з Жозе Моуріньо, який очолить команду з наступного сезону.

У підсумку в першій половині гостріше були саме манкуніанці. Спершу Кавані трохи пристрілювався – одного разу влучив у поперечину, а потім удар уругвайця вже відбив кіпер "Роми" Міранте. Але з третьої спроби форвард "МЮ" таки забив. На 38 – й хвилині Фред вивів Кавані на "побачення" з воротарем "Роми", а уругваєць впевнено переграв опонента, відкривши рахунок у матчі-0:1.

Cavani smashes in another to make it 7-2 on aggregate. That’s 6 goals in his last 6 games! #MUFC #ROMMUN pic.twitter.com/lD8OjYFcKU

— Gary (@SedentaryGary) May 6, 2021

Здавалося, що обидві команди просто дограватимуть матч, але римляни після перерви вибухнули. Спершу на 57 – й хвилині зрівняв рахунок Джеко, а ще через три хвилини Крістанте забив другий гол у ворота "МЮ" – 2:1.

GOL Roma 2-1 Manchester United, 60' Cristante Takip –> @GoalHubTR pic.twitter.com/L8kvoKk9dm

— Takip @GoalHubTR (@Linkver04765817) May 6, 2021

Але все ж "червоні дияволи" програвати римлянам не хотіли, і вже на 68-й хвилині зрівняли рахунок. Знову відзначився Кавані.

Cavani’s awareness is just insane #ROMMUN pic.twitter.com/t8GQFUyGfS

— UNITED EXTRA (@UTDEXTRA_) May 6, 2021

На цьому команди не заспокоїлися, і на 83-й хвилині знову вивів "Рому" вперед Залевські.

Правда, на більше римлян не вистачило. У підсумку знову команди продемонстрували результативний матч. За сумою двох матчів у фінал проходить "МЮ" – 8:5.

У фіналі англійці зіграють проти "Вільяреала". Іспанці зіграли в суху нічию з "Арсеналом" в Лондоні після перемоги вдома 2:1.

Нагадаємо, на тижні визначилися також фіналісти Ліги чемпіонів. "Челсі", після нічиї в Мадриді, впевнено переграв "Реал" вдома.

До цього з таким же рахунком "Манчестер Сіті" українця Олександра Зінченка обіграв "ПСЖ", що дозволило оформити путівку до фіналу.