Мудрик заробив пенальті для “Челсі” в перестрілці з “Брайтоном” Де Дзербі

Українець Михайло Мудрик допоміг лондонському "Челсі" здобути непросту перемогу над "Брайтоном" у 14-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Англія, Прем'єр-ліга, 14-й тур

"Челсі" – "Брайтон" – 3:2

Голи: Фернандес, 17, 65 (пенальті), Колвілл, 21 – Буонанотте, 43, Жоао Педро, 90+2

Вилучення: Галлахер, 45 (Ч, друга жовта картка)

"Сині" краще розпочали та шокували господарів із півдня Англії двома голами до середини першого тайму. Спершу Фернандес із меж штрафного проштовхнув м'яч у сітку після розіграшу кутового. А потім Колвілл пробив повз Стіла з передачі Джексона від лінії поля.

Гіршими справи "Челсі" стали перед перервою. "Брайтон" відквитав один гол зусиллями Буонанотте, який розкішно пробив під дальню стійку з лінії штрафного майданчика. А згодом Галлахер у простій ситуації отримав другий "гірчичник" і залишив команду Маурісіо Почеттіно в меншості.

У другому таймі гарантувати позитивний результат для лондонців узявся Мудрик. Українець вийшов у старті "синіх" і був доволі активним на рідному лівому фланзі атаки. Один із рейдів Мудрика завершився фолом ветерана Мілнера – пенальті. Вирок арбітра впевнено виконав Фернандес.

Утім, нервових фінальних хвилин "Челсі" не уник. Рефері Поусон додав аж 10 хвилин, а гаряче стало, коли на другій доданій "чайки" скоротили відставання. Це Жоао Педро головою відправив м'яч у сітку після навісу Мілнера. Та здобути бодай нічию "Брайтон" не зумів.

До слова, напередодні Зінченко оформив асистент за "Арсенал" проти "Вулверхемптона".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.