Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов привітав спортсменів із початком змагань

У Кам’янській дитячо-юнацькій спортивній школі №4 стартували одразу два чемпіоната міста – зі спортивної акробатики та з тхеквондо серед усіх вікових груп.

Церемонія відкриття змагань відбулася за участю Кам’янського міського голови Андрія Білоусова, секретаря Кам’янської міської ради Наталії Ктітарової, директора ДЮСШ №4 Олександра Кірпи, начальника управління молоді та спорту Едуарда Коряка та інших почесних гостей.

Андрій Білоусов привітав спортсменів, тренерів та суддів із початком змагань, побажав успішних виступів та яскравих перемог. Також він нагородив юних акробатів, які вже вибороли призові місця.

«Дорогі діти! Сьогоднішні змагання – важливий етап у підготовці до чемпіонатів області та України. Нехай вони принесуть вам цінний досвід, подарують позитивні емоції та надихнуть на нові звершення. Кожному з вас я бажаю міцного здоров’я, енергії, сил та успіху на шляху до заповітних спортивних вершин», – сказав Андрій Білоусов.

У чемпіонаті зі спортивної акробатики змагаються 110 спортсменів. А до чемпіонату з тхеквондо долучилося 150 спортсменів – 8 команд з інших ДЮСШ нашого міста, а також із міста Ізюм Харківської області, Запоріжжя та Запорізької області.

Під час офіційної частини Андрій Білоусов також привітав та вручив подарунковий сертифікат майстру спорта України міжнародного класу з армреслінгу Дмитру Сороці, який минулого року став чемпіоном Європи.