Мають божественне походження: 4 імені, які наділяють жінок неймовірною силою, талантами та харизмою

Деякі доволі популярні в Україні жіночі імена походять від імен античних богів та богинь. Тому, як стверджують фахівці, вони наділяють своїх власниць неабиякою силою, харизмою та могутністю.

Які саме імена мають божественне походження та скільки наразі в Україні проживає їх носіїв, розповідає ТСН.

Олена

Це ім’я означає "сонячне світло" і походить від чоловічого імені бога Геліоса. Жінки, названі цим іменем, наділяються божественною силою та харизмою. Вважається, що Олени здатні впливати на думки людей. В Україні це найрозповсюдженіше ім'я – його носять мільйони жінок.

Ірина

Ім'я Ірина походить від імені богині мирного життя Ейрени і означає "мир", "спокій". Похідні від нього – Арина, Ярина, Ірена. Власниці цього імені – мудрі, добрі, чудово розуміють людей та знаходять з ними спільну мову. Наразі в Україні проживає більше 750 тисяч носіїв цього імені.

Марина

Це ім'я, що в перекладі означає "морська", належить до однієї з верховних богинь античного пантеону – Венери, богині краси та кохання. Воно наділяє жінок вродою та здатністю впливати на чоловіків. Станом на сьогодні в країні проживає 250 тисяч носіїв цього імені.

Діана

Діана – "божественна", так звали давньоримську богиню полювання і землеробства. Це ім'я наділяє своїх власниць енергійністю, силою, привабливістю та надзвичайною харизмою. Такі особистості насправді здатні правити світом.

Джерело: 5692.com.ua