Масштабна ДТП в окупованому Криму: зіткнулися 13 автомобілів

Серйозна аварія за участю 13 автомобілів сталася під Севастополем в окупованому Криму. В результаті дорожнього інциденту постраждали три людини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Крыминформ".

"Через утворення ожеледиці на дорожньому покритті ділянки автодороги Сімферополь – Бахчисарай – Севастополь, в районі моста через річку Бельбек, сталося зіткнення 13 автомобілів. В даний час відомо, що учасниками ДТП стали один "Камаз", два фургони "Газель" і 10 легкових автомобілів", – пише видання.

Попередньо встановлено, що в результаті дорожнього інциденту постраждали три людини.

У МВС окупованого Криму зазначають, що постраждалі отримали необхідну медичну допомогу на місці. На ділянці дороги, де сталася аварія, працюють співробітники Державтоінспекції Севастополя, які регулюють дорожній рух і надають допомогу учасникам зіткнення. Також на місці ДТП знаходяться бригади швидкої медичної допомоги та інших екстрених служб.

Користувачі соціальних мереж опублікували відео з місця події. На кадрах видно, що в результаті зіткнення "Камаз" розвернуло поперек дороги, він проломив розділову дорожню огорожу і виїхав на зустрічну смугу.

Нагадаємо, 10 січня біля села Городище (Чернігівська область) сталося ДТП за участю легкового авто та мікроавтобуса. В результаті постраждали 11 осіб, з яких одна – дитина.