“Ман Сіті” програло “Челсі”. Чемпіонство “городян” відкладено

"Манчестер Сіті "програв" Челсі " в центральному матчі 35 туру англійської Прем'єр-Ліги. Чемпіонство "городян" відкладається.

Детальніше – в матеріалі РБК-Україна.

"Ман Сіті" у разі перемоги оформляли б дострокове чемпіонство в АПЛ за три тури до кінця чемпіонату. І потрібний для себе рахунок "городяни" здобули під кінець першої половини. На 44-й хвилині Жезуса запустили у відрив, той прожав Крістенсена і відпасував на Агуеро, перед яким залишалися порожні ворота. Аргентинець одним дотиком обробив, але його випередив його ж партнер по команді Стерлінг- 1:0.

Ще через пару хвилин Агуеро отримав ще один шанс відзначитися – рефері призначив пенальті у ворота "Челсі". Але аргентинець і тут не зміг забити – паненка в його виконанні стала легкою здобиччю для Менді.

А в другому таймі гравці "Сіті" примудрилися ще й "привезти" у свої ворота. Родрі втратив м'яч на своїй половині, а "аристократи" організували швидку контратаку, яку точним ударом з-за меж штрафного завершив Зієш – 1:1.

А вже на останній доданій хвилині до основного часу "Челсі" вирвало перемогу. Вернер відпасував у центр штрафного майданчика, а Маркос Алонсо, трохи кострубато, але відправив м'яч у сітку – 1:2.

Зазначимо, на 80-й хвилині на полі з'явився українець Олександр Зінченко.

Нагадаємо, сьогодні чемпіонство оформила " Баварія". Мюнхенці вже дев'ятий рік поспіль ставляться чемпіонами Німеччини.

Також РБК-Україна писало, що "Барселона" не змогла обіграти " Атлетіко", яке зберіг лідерство в іспанській Ла-Лізі.