“Лейкерс” із виставою Леброна і Девіса виграли дебютний міні-турнір НБА

У першому в історії Національної баскетбольної асоціації In-Season Tournament тріумфував "Лос-Анджелес Лейкерс", упевнено здолавши у фіналі "Індіану Пейсерс".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

NBA In-Season Tournament, фінал

"Лейкерс" – "Індіана" – 123:109 (34:29, 31:31, 25:22, 33:27)

Після рівного дебюту зустрічі каліфорнійці заволоділи ініціативою. "Лейкерс" створили невеликий запас очок і впродовж усієї стартової чверті тримали суперників на безпечній відстані. "Пейсерс" трохи додали під завісу 12-хвилинки, але відстали на 5 пунктів.

Утім, до великої перерви баскетболісти "Лос-Анджелеса" так і не змогли збільшити гандикап. "Індіана" прийшла до тями та почала грати на рівних із каліфорнійською командою. Як наслідок, на другу половину поєдинку "Лейкерс" вийшли з тими ж +5.

У третій 12-хвилинці "озерники" поступово збільшували власну перевагу. На піку вона сягала 11-ти пунктів. Однак, із гулом сирени довелося обмежитися вісьмома очками. Та у фінальній чверті тенденція продовжилася. "Лос-Анджелес" вийшов на показник +15 у середині відрізку та гарантував спокійну кінцівку.

"Індіана" відігратися вже не змогла. Головними творцями успіху "Лейкерс" стали Ентоні Девіс і Леброн Джеймс. Перший набрав 41 очко, зробив 20 підбирань і віддав 5 передач. Натомість другий додав 24 пункти, 11 підбирань і 4 асисти та забрав приз MVP першогого внутрішньосезонного турніру.

До слова, раніше Леброн Джеймс встановив новий орієнтир результативності регулярки НБА.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.