Кримські партизани “АТЕШ” заявили про ліквідацію у Сімферополі 30 російських військових

У тимчасово окупованому Криму активісти підпільного руху "АТЕШ" заявили про ліквідацію у Сімферополі 30 російських військовослужбовців у шпиталях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизан.

"У військових шпиталях Сімферополя агенти "АТЕШ" успішно ліквідували 30 військовослужбовців армії РФ. 30 недобитків яким ми допомогли дістатися суду Божого", – йдеться в офіційній заяві руху "АТЕШ".

Кримські партизани також додають, що у достовірності цієї інформації можна переконатись, перевіривши палати та морги.

"Перевіряйте палати, перевіряйте морги, паліть медкартки. Можете 300 разів спростовувати цей факт, але це правда! Думайте!" – зазначається у публікації.

Також у мережі 12 листопада було опубліковано список із 25 імен, які, як зазначається, було ліквідовано.

У русі опублікували списки ліквідованих військових РФ у Сімферополі (фото: t.me/atesh_ua)

Напередодні повідомлялося, що агенти руху зайшли до севастопольського військово-морського клінічного шпиталю, а також до пологового будинку №2, в якому було розміщено поранених російських солдатів.

Активісти руху раніше на початку жовтня оголошували про створення у лавах ЗС РФ підпільної організації "АТЕШ" з метою розвалити армію окупантів зсередини. Для цього на тимчасово підконтрольному Росії українському півострові до партизанського руху залучають кримських татар та проукраїнських росіян.

Нагадаємо, у серпні повідомлялося, що в лікарні окупованого Севастополя російські військові масово отруїлися отрутою для щурів.

Також ми писали, що днями під Мелітополем партизани спалили штаб російських загарбників.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.