Кам’янське взяло участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

Сьогодні, 6 березня, відбулося онлайн-засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, до якого долучилися начальник Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапіч, голова районної ради Максим Чехута, голова адміністративного центру району Андрій Білоусов, сільські, селищні та міські голови Кам’янського району.

Прозвучали наступні важливи теми дискусії: розвиток економіки, робота з внутрішньо переміщеними особами, забезпечення обороноздатності та стабільної роботи об’єктів інфраструктури.

Президент Володимир Зеленський у зверненні до учасників засідання наголосив, що враховуючи потужний потенціал України, дуже важливо приймати вчасні та оперативні рішення, направлені не тільки на наближення Перемоги, але й на покращення життя людей та розвиток держави в цілому.

В свою чергу Олег Гапіч зазначив, що сьогодні місцева влада має велику відповідальність перед громадянами. Кам’янська районна військова адміністрація та органи місцевого самоврядування роблять усе можливе, щоб підтримати Збройні Сили, забезпечити належний і комфортний рівень життя мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у районі.

«Усі разом об’єднавшись – ми досягнемо поставлених цілей та виконаємо на своєму рівні доручення Президента України. Україна переможе!» – підсумував начальник райвійськадміністрації.