Кам’янське готується до легкоатлетичного пробігу: що потрібно знати водіям

21 жовтня на Соцмісті пройде спортивно-масовий захід – традиційний легкоатлетичний пробіг під гаслом “Спорт за Перемогу!”, який організований КЗ “Спорт для всіх” при підтримці міського голови Андрія Білоусова.

З цього приводу 18 жовтня пройшла робоча нарада під головуванням начальника управління молоді та спорту Едуарда Коряка з представниками ДЮСШ міста, КЗ “Спорт для всіх”, поліції та міської влади.

Стартувати учасники будуть від автобусної зупинки “Київська” (навпроти Баглійського суду), далі бігтимуть проспектом Конституції і фінішують на багатофункціональному стадіоні по проспекту Конституції.

Реєстрація учасників о 10:00, старт об 11:00.

Як зазначила представник “Спорту для всіх” Наталія Соломоненко, учасники будуть розділені на дві вікові категорії – жінки до 35 років та 35+ та чоловіки до 35 років та 35+.

Діти і молодь, які зареєструвалися на старті зможуть взяти участь у розіграші лотереї, де 20 щасливчиків зможуть виграти спортивний інвентар.

Також 12 призерів забігу отримають нагороди та подарунки від міського голови Андрія Білоусова.

Легкоатлетичний пробіг проводиться у Кам’янському з 2016 року і вже став традиційною та довгоочікуваною подією для прихильників здорового способу життя. А учасниками заходу стають не лише професійні спортсмени, а й пересічні містяни.

Важлива інформація для водіїв!

З 10:45 до 11:20 буде перекрито рух по проспекту Конституції від зупинки “Київська” до вулиці Січеславський шлях. Рух пасажирського громадського транспорту буде здійснюватись в об’їзд.