Ізраїль піддався ракетному обстрілу з території Сирії

Ввечері 14 травня територія Ізраїлю піддалася черговому ракетному обстрілу. Однак цього разу вогонь вівся не з Сектору Газа, а з території Сирії.

Про це повідомила Армія оборони Ізраїлю на сторінці у Twiiter.

За інформацією ЦАХАЛу, по території Ізраїлю випустили три ракети. Одна з них не долетіла до Ізраїлю та впала на території Сирії.

Хто стріляв з території Сирії по Ізраїлю, наразі невідомо. Чи є постраждалі або загиблі в результаті ракетного обстрілу, в ЦАХАЛі також не розповіли.

Нагадаємо, вчора території Ізраїлю обстріляли з Лівану. Три ракети були випущені з півдня Лівану по північній частині Ізраїлю, але вони впали в пустельній місцевості.

Додамо, останніми днями сталося загострення між Ізраїлем та палестинськими угрупуваннями в Секторі Газа. Сторони щодня обмінюються ракетними обстрілами. У відповідь на обстріли ізраїльські військові атакують об'єкти ХАМАС в Секторі Газа.

Як писало РБК-Україна, сьогодні президент Туреччини розкритикував Ізраїль через загострення ситуації в Секторі Газа. Ердоган закликав інші країни регіону спільними зусиллями "зупинити агресію Ізраїлю".