Гранатомети, міномети і кулемети: на Донбасі окупанти поранили українського воїна

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських військових 6 разів за минулу добу, 7 липня. В результаті один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу штабу ООС у Facebook.

Біля Пісків ворог вів вогонь по позиціях наших захисників з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік Старогнатівки окупанти застосовували міномети 82-го калібру.

У районі Золотого-4 російські найманці обстрілювали позиції українських захисників зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. В районі населеного пункту Причепилівка військові формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

У районі Луганського ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

А в напрямку Авдіївки противник обстрілював наші позиції з ручних протитанкових гранатометів. В результаті цього обстрілу один боєць отримав поранення.

"В результаті обстрілів один військовий отримав осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний", – йдеться в повідомленні.

Більш того, окупанти продовжили обстріли сьогодні з ранку. Обстрілювали Опитне, Новозванівку і Новельське.

"Поблизу населеного пункту Опитне ворог обстріляв позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів. Біля Новозванівка російські окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Невельського ворог застосував міномети 120-го калібру", – йдеться в повідомленні.

За сьогодні втрат серед військових Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Піски на Донбасі. Стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, що бойовики стягують військову техніку на Донбасі. ОБСЄ зафіксувала танки, броньовані машини та гаубиці на непідконтрольній українському уряду території.