“Динамо” – “Лаціо”: де дивитися матч Ліги Європи

Київське "Динамо" прийме римський "Лаціо" в стартовому турі основного етапу Ліги Європи 2024/25.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Лаціо" відбудеться в німецькому Гамбурзі 25 вересня. Поєдинок прийме "Фолькспаркштадіон". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Матчі "біло-синіх" у Лізі Європи в цифровому мовленні T2 не транслюватимуть. Натомість всі поєдинки загального раунду другого за рангом єврокубка на території України покаже офіційний транслятор турнір – платформа MEGOGO. Коментуватимуть матч Сергій Лук'яненко та Гліб Скрипченко

О 21-й годині онлайн-сервіс розпочне передматчеву студію. Гостями ведучих Олександри Кучеренко та Володимира Кобелькова будуть колишні футболісти збірної України – Олександр Головко та Едуард Цихмейструк. Трансляція буде доступна на каналі "MEGOGO Футбол Перший" в передплатах "Максимальна" та "Спорт".

Тренерський штаб "Динамо" заявив на турнір 30 виконавців. До списку потрапили літні новачки команди: оборонець Себальйос, хавбеки Рубчинський, Брагару, Піхальонок і форвард Герреро. Півзахисники Михайленко та Шепелєв, а також вінгер Волошин пропустять поєдинок проти "Лаціо" через ушкодження.

До слова, раніше пригадали історію протистоянь "Динамо" та "Лаціо" в єврокубках.

Нагадаємо, вранці підготували анонс поєдинку "Динамо" та "Лаціо" в Лізі Європи.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.