Данілов пояснив, коли закінчиться війна на Донбасі: як тільки Путін забере війська

Війна на Донбасі закінчиться, як тільки президент РФ Володимир Путін забере свої війська з цієї території. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Таку заяву він зробив, коментуючи виступ Путіна про Україну в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

За словами Данілова, війні на Донбасі настане кінець відразу після того, коли Росія піде з цієї території.

"Вона дуже швидко закінчиться, як тільки Путін забере свої війська, забере свої танки, забере свої транспортери звідти, піде на свою територію в Ростовську область, піде в Курську область, там будуть його вояки і війна відразу закінчиться", – говорить Данілов.

Він також підкреслив, що Росія повинна віддати Україні контроль над її кордонами, оскільки Україна виконує всі домовленості.

"І не потрібно говорити, що все відбувається з нашої вини. Ми все, про що домовлялися, виконали. Але з ними (Росією, – ред.) складно домовлятися, оскільки вони спочатку говорять одне, а потім інше", – зазначив Данілов.

Нагадаємо, Путін різко відреагував на ситуацію з Медведчуком. Він назвав це зачисткою політичного поля.

Раніше повідомлялося, що Україна готується до зустрічі з Байденом. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова.

У новому випуску "Свободи слова Савіка Шустера", основна тема якого – суд над Медведчуком, експерти, серед яких Олексій Данілов, Сергій Щербина, Ірина Венедіктова та інші, дають відповідь на питання, скільки в Україні російських агентів. Окрім того, ексклюзивно Генеральний прокурор України прокоментує деталі справи проти одного з лідерів ОПЗЖ щодо державної зради. Також стане відомо, хто наступним потрапить під санкції РНБО.

Випуск "Свободи слова Савіка Шустера" від 14 травня

Нагадаємо, у минулому випуску ток-шоу показали великий сюжет, у якому свідки злочину Червоної армії в селі Великий Житин 10 січня 1946 року розповіли про звірства вояків СРСР.

Також показали сам документ з архівів Служби безпеки України про злочини Червоної армії в селі Рівненської області.

Ще голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану Сергій Куніцин розповів про участь українських ветеранів Афганістану в бойових діях на Донбасі та про поїздку до Москви у 2014 році.

Ну і традиційно не обійшлося без скандалів. Тому дивіться суперечку між Нестором Шуфричем та Русланом Кошулинським про українську ідентифікацію.

Ну і дивіться, як поліція використовує електрошокери в різних країнах світу.