Цуренко розгромила суперницю з Канади й увійшла в четверте коло на Ролан Гаррос

Українська тенісистка Леся Цуренко здобула чергову перемогу на Відкритому чемпіонаті Франції "Ролан Гарроса". Наша спортсменка здолала суперницю з Канади Б'янку Андреєску на третьому колі, й вийшла на наступне.

Про це передає РБК-Україна, посилаючись на результат поєдинку.

Roland Garros, 1/16 фіналу, жінки

Андреєску (Канада) – Цуренко (Україна) – 0:2 (1:6, 1:6)

Українська тенісистка Леся Цуренко у третьому колі відкритого чемпіонату Франції зіграла з Б'янкою Андреєску. Раніше представник Канади була в топі жіночого туру, але після травми помітно здала як теніс. Однак до цього матчу саме Андреєску підходила як тенісистка з вищим рейтингом.

Однак щодо гри шансів Леся суперниці не дала. Перший сет пройшов "в одну браму" – з повним домінуванням українки. Андреєску взяла лише один гейм. У другій партії боротьба була трохи щільнішою, канадка змогла зробити швидкий брейк, але зламати загальний хід боротьби не зуміла – поразка у двох сетах.

Вихід у четверте коло Ролан Гаррос – це повторення найкращого результату Лесі Цуренко на французькому Шлемі. Загалом рекорд українки на турнірах серії Grand Slam – чвертьфінал на US Open у 2018-му році.

У наступному раунді Леся Цуренко зіграє із головною фавориткою турніру полькою Ігою Швентек. Сьогодні вона у третьому колі перемогла представницю Китаю з рахунком 6:0, 6:0.

Нагадаємо, раніше, на 1/32 чемпіонату Франції "Ролан Гарроса", Цуренко на відмові суперниці вийшла у третій раунд.

Також повідомлялося, що 2 червня екс-перша ракетка України Еліна Світоліна вибила одну і вийшла на іншу росіянку на "Ролан Гаррос-2023".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.