5 табу соцмереж: яку інформацію ніколи не публікують справді успішні та розумні люди

Багато людей активно користуються соціальними мережами, демонструючи своє життя, беручи участь в обговореннях, залишаючи коментарі та ділячись інформацією з інших джерел.

Проте справді успішні люди не такі активні в соцмережах, адже насамперед вони розуміють цінність конфіденційності. Вони не висвітлюють деякі речі на загальний огляд і проявляють обережність, публікуючи щось. Які речі успішні і розумні люди ніколи не публікують в соцмережах, пише РБК-Україна.

Особисті дані

Люди, які себе цінують, дуже обережні зі своїми особистими даними, оскільки це пов'язано із безпекою. Вони не публікують домашню адресу, номер телефону та електронну адресу. Потрапивши до рук шахраїв, ця інформація може призвести до крадіжки особистих даних або інших серйозних проблем.

Це також стосується фінансової інформації. Розумні люди не стануть ділитися відомостями про зарплату, про банківський рахунок, вихвалятися дорогими покупками.

Скарги про роботу або колег

Ще одне табу – висловлювання скарг про роботу в соціальних мережах. Навіть якщо щось не ладиться на роботі, колеги діють на нерви, не варто зопалу висловлювати свої думки напоказ. Замість скарги краще зробити публікацію з подякою за виклики, які допомагають вам розвиватися.

Образливий вміст

Перед тим, як щось опублікувати, розумні люди переконуються, що це не буде ні для кого образливим чи недоречним. Йдеться про жарти, меми, коментарі та будь-який вміст, який потенційно може когось образити.

Неперевірена інформація

Оскільки неправдива інформація та фейкові новини несуть потенційну загрозу, потрібно відповідально ставитися до поширення будь-якої інформації в соцмережах. Розумні користувачі не діляться не перевіреними новинами та інформацією з невідомих ті сумнівних джерел. Як пояснюють експерти, неправдива інформація поширюється в шість разів швидше. Тому слід бути обережними.

Злі коментарі чи відповіді

Розуміючи силу слів, розумні люди не використовуватимуть їх для того, щоб заподіяти біль іншим. Образливі коментарі або злі відповіді – також табу соцмереж. Навіть якщо ви не розділяєте чиюсь думку – це не привід для образ та словесної агресії. Соціальні мережі мають бути майданчиком для здорових розмов і позитивної взаємодії.

Джерело: 5692.com.ua