У двох центральних районах Києва перекрили рух через пробіг та зйомки фільму

У неділю, 12 вересня у Києві відбудеться легкоатлетичний пробіг "Київська Десятка – 2021", за маршрутом якого передбачене обмеження руху транспорту. Крім того, обмежать рух транспорту Гаванським мостом у зв’язку із проведенням зйомок фільму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу КМДА.

У зв’язку із проведенням пробігу 12 вересня з 08:00 до 12:00 у місті обмежать рух:

вул. Саксаганського; просп. Перемоги (у напрямку центру); На частинах вулиць, прилеглих до маршруту: Еспланадній; Шота Руставелі; Великій Васильківській; Антоновича; Володимирській; Тарасівській; Паньківській; Льва Толстого; Симона Петлюри; Шолуденка; провулку Політехнічному; Академіка Янгеля; Гарматній; виїздах на проспект із Повітрофлотського шляхопроводу, вулиці Вадима Гетьмана та інших.

Крім того, 12 вересня із 04:00 до 12:00 повністю обмежать рух транспорту Гаванським мостом у зв’язку із проведенням зйомок фільму.

На час перекриття руху транспорту на Гаванському мосту будуть внесені зміни в шлях курсування автобусного маршруту № 114. Рух автобусів буде організовано рух від вул. Милославської до вул. Набережно-Рибальської за власним маршрутом, далі – вул. Електриків – вул. Межигірська – вул. Набережно-Лугова – вул. Набережно-Хрещатицька, далі за власним маршрутом.