Голова Волонтерського центру «Павутинка» Людмила Устименко приєдналася до політичної партії «Бджола»

Людмила Устименко розпочала свою волонтерську діяльність у 2014 році. Через 10 років волонтер вирішила приєднатися до команди Андрія Білоусова.

З початком повномасштабного вторгнення ворога у нашу країну, я сказала сину, що піду у армію і обійму посаду снайпера, тому що маю певний досвід у цій справі. Але, нажаль, за станом здоровʼя не могла би повноцінно виконувати поставленні завдання , що могло нашкодити моїм побратимам. Син порадив мені зайнятися громадською діяльністю для допомоги як військовим так і усім хто цього потребує. Саме так і народився наш Волонтерський центр "Павутинка" у м.Кам'янське. За весь цей час ми провели дуже багато соціальних проектів , допомагаємо великій кількості військовослужбовців , робимо все для скорішого наближення нашої перемоги. Міська влада надала нам приміщення , представники партії «Бджола» надають матеріальну допомогу. На сьогоднішній день всі ми бачимо як партія «Бджола» обʼєднала усі великі волонтерські хаби та активних мешканців міста, які кожного дня у спільній допомозі наближають нашу перемогу.

Тому я прийняла для себе відповідальне рішення, офіційно приєднатися до команди нашого мера Андрія Білоусова та вступити до лав політичної партії нашого міста «Бджола» Тільки у обʼєднанні наша сила, яка спрямована на допомогу нашим захисникам, людям які потребуть допомоги, та тим, хто зазнав втрат від дій окупантів. Разом до Перемоги!

Джерело: 5692.com.ua