Сербія U-21 – Україна U-21: де дивитися і прогноз на матч відбору до Євро-2025

Молодіжна збірна України на фініші кваліфікації до чемпіонату Європи 2025 року зустрінеться зі сербськими однолітками.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах та які прогнози букмекерів на поєдинок, підкаже РБК-Україна.

Матч Сербія U-21 – Україна U-21 відбудеться 15 жовтня в Старій Пазовій. Поєдинок прийме стадіон "Куча фудбала". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:30 за київським часом.

Де дивитися матч Сербія U-21 – Україна U-21

У прямому ефірі поєдинок покажуть телеканали "Суспільне" (регіональні) та "Суспільне Спорт". Також матч можна буде переглянути на офіційному YouTube-каналі Української асоціації футболу безпосередньо в цій новині. Трансляція буде безкоштовною.

Прогноз букмекерів на матч Сербія U-21 – Україна U-21

Букмекерська контора Favbet визначила фаворитом поєдинку "синьо-жовтих". На перемогу збірної України U-21 можна поставити з коефіцієнтом 2,06. Тим часом на перемогу балканців приймають ставки з кефом 3,35. Нічия ж стала найменш вірогідним підсумком із балом 3,70.

Полоскотати нерви можна ставкою на конкретний рахунок. Наприклад, мінімальна перемога української молодіжки (1:0) запропонована з привабливим коефіцієнтом 9,70. Поставити на головного "бомбардира" Євро-2024 – автогол – можна зі схожим кефом 10,00.

Орієнтовні склади на матч Сербія U-21 – Україна U-21

Сербія U-21: Лієскіч – Серафімовіч, Іліч, Мілічіч – Мімовіч, Вікучевіч, Джоджіч, Міловановіч – Слівіч, Міятовіч, Баздар

Україна U-21: Нещерет – Крупський, Мельниченко, Михавко, Вівчаренко – Очеретько, Федор, Ярмолюк – Брагару, Горбач, Волошин

"Синьо-жовті" достроково завоювали путівку на Євро-2025. Проте, підопічні Унаї Мельгоси продовжують боротьбу за фініш першими. Для цього збірній України U-21 потрібно перемагати, щоб не залежати від результату паралельного поєдинку між молодіжною збірною Англії та однолітками з Азербайджану. Наразі команда Мельгоси набрала 24 очки, а молоді "Три леви" мають на два пункти менше.

До слова, напередодні Україна зіграла внічию зі збірною Чехії у польському Вроцлаві.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.